Verkoop & aankoop

Jij levert het vastgoed, wij doen de rest.

Verkoop & aankoop

Online waardebepaling.
Waardebepaling op locatie.

Aan- en verkoopbegeleiding

Voor beleggers.
Investeerdersnetwerk & off-market.

Verkopen of verhuren?

Deskundig advies.
Neem contact op.

€ 27,95 online waardebepaling

Verkoop

Overweeg je je huis, appartement of beleggingsobject te verkopen in omgeving Breda of Amsterdam? Wij begeleiden je graag tijdens dit proces. Wil je graag de waarde weten van het object dat je wil verkopen? Vraag vrijblijvend een waardebepaling aan en ontdek de mogelijkheden.

Onze online waardebepaling is een Calcasa technologie en geen taxatierapport waarbij de taxateur een bezoek brengt aan je huis. Het systeem bepaald de waarde op basis van een objectief Automated Valuation Model. Het AVM-model is snel, zeer nauwkeurig, objectief, betrouwbaar en heeft een ongeëvenaarde dekkingsgraad. De minutieus gescreende database bevat meer dan 100 miljoen up to date gegevens. Het AVM-model wordt ingezet voor de waardering van individuele objecten of vastgoedportefeuilles
door o.a. kredietverstrekkers, hypotheekverstrekkers, makelaars, taxateurs, validatie-instituten en overheidsinstellingen

Waardebepaling op locatie

Heb je liever dat we persoonlijk langskomen voor een waardebepaling en woon je in regio’s West-Brabant of Amsterdam? Dan komen we graag langs om met jou persoonlijk kennis te maken en onderzoek te doen naar de waarde van jouw woning. Naast een goede inschatting van de waarde krijg je tijdens het persoonlijke gesprek ook een goed advies over je verkoopstrategie. Dit gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Ben je eigenlijk op zoek naar taxateur voor een officieel taxatierapport? Neem dan contact met ons op.

Aankoop en verkoopbegeleiding voor beleggers

Verkopen of verhuren?

Veel mensen staan voor de keuze moet ik mijn woning verkopen of verhuren? In deze tijd overwegen veel mensen die de mogelijkheid hebben om hun huis te verhuren, gezien de lage spaarrentes en de grote vraag naar huurwoningen. Bij het bepalen van een antwoord op de vraag of jij je huis moet verkopen of verhuren geven wij je graag een deskundig advies.

Direct de mogelijkheden bespreken met je persoonlijke adviseur?

Vul het onderstaand contactformulier in, selecteer het onderwerp en je één van onze adviseurs neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wij zijn je partner in vastgoed. 

Contact

Kantoor Breda:
Haagdijk 213, 4811 TS Breda

Kantoor Amsterdam:
Beethovenstraat 713, 1083 HK Amsterdam

info@constantvastgoed.nl

BTW: NL863877540B01
KvK: 86151002

Openingstijden: ma - vrij 9:00 - 17:30

Kantoorbezoek uitsluitend op afspraak

Copyright © Constant Vastgoed