Pakket Standaard

Aantal mutaties
1

Eenmalig
€ 750,- 

Commercieel advies
Commercieel advies over de verhuur van je woning en de marktomstandigheden.

Woning opname
Woningopname met fotoreportage en advertentie opmaak

Publicatie websites
Publicatie van de woning op website constant vastgoed + nog 10 andere verhuur websites, expats platformen en social media. Via de match-mails naar woningzoekenden in onze database wordt je woning nog meer in de schijnwerpers gezet.

Matching huurders
Matchen woning met potentiële huurders. Wij bellen eest met onze de kandidaat huurders en werken een vragenlijst af voordat wij ze uitnodigen voor een bezichtiging. Een voorselectie is belangrijk voor goed match.

Bezichtigingen
Wij verzorgen de bezichtigingen met kandidaat huurders. De bezichtiging biedt ons een goede gelegenheid om te achterhalen waarom de kandidaat huurder geïnteresseerd is in de woning en of de huurder een goede match kan zijn voor deze woning.

Screening huurders
Als verhuurder kies je zelf aan wie je verhuurt. Maar hoe maak je de juiste keuze voor een betrouwbare huurder? Een aantal zaken zijn van belang. Heeft de potentiële huurder bijvoorbeeld voldoende inkomen om de maandelijkse huur te kunnen dragen? Is er in het verleden een betalingsachterstand geweest? Zijn er eerder meldingen geweest omtrent overlast? Constant Vastgoed zorgt voor een uitgebreide screening van de kandidaat huurders. Denk aan opvragen en controleren van o.a.:

  • Loondienst: geldig identiteitsbewijs, arbeidsovereenkomst, werkgeversverklaring, salarisstroken, verklaring huidige verhuurder en credit check.
  • Zelfstandig ondernemer: geldig identiteitsbewijs, Inkomensverklaring (IB-60), Uittreksel Kamer van Koophandel, Jaarcijfers van de afgelopen twee kalender jaren goedgekeurd door een accountant, verklaring huidige verhuurder en credit check.
  • Gepensioneerd: geldig identiteitsbewijs, Inkomensverklaring (IB-60), recente AOW-strook, recente pensioenstrook en banksaldo.
  • Student: geldig identiteitsbewijs, bovenstaande gegevens van ouders voor opmaak van de akte van borgtocht (garantstelling).

Voordragen huurders
Voordragen kandidaat huurders aan verhuurder.

Onderhandelingen
Eventuele onderhandelingen voeren voor verhuurder over voorwaarden huurovereenkomst.

Ondertekening documenten
Opstellen van een juridisch kloppende huurovereenkomst en het verzorgen van de ondertekening hiervan door huurder en verhuurder.

Akte van borgtocht
Opstellen van een juridisch kloppende akte van borgtocht (garantstelling) en het verzorgen van de ondertekening hiervan door garantsteller en verhuurder.

Huurdersverklaring Vereniging van Eigenaars (Vve)
Opstellen van een juridisch kloppende huurdersverklaring voor de Vereniging van Eigenaars en het verzorgen van de ondertekening hiervan door huurder en verhuurder.

Incasseren borgsom
Constant Vastgoed incasseert de borgsom bij de huurder en stort deze door naar de verhuurder. Zo hebben wij de controle dat deze tijdig voldaan wordt door huurder. Indien gewenst kunnen wij dit ook verzorgen voor de eerste maand huur.

Oplevering woning
Constant Vastgoed verzorgt de oplevering (sleuteloverdracht) van de woning met de huurder. Voordat de huurder in de woning trekt, is het van belang om de status van de woning goed vast te leggen. Dit doen we doormiddel van een inspectierapport. In dit inspectierapport staat een gedetailleerde beschrijving van de toestand waarin de woning zich bevindt bij aanvang van de huurperiode. Naast tekstuele beschrijving zijn foto’s essentieel als bewijsstuk. Wij maken daarom altijd een fotoreportage bij een oplevering.

Wij zijn je partner in vastgoed. 

Contact

Kantoor Breda:
Haagdijk 213, 4811 TS Breda

Kantoor Amsterdam:
Beethovenstraat 713, 1083 HK Amsterdam

info@constantvastgoed.nl

BTW: NL863877540B01
KvK: 86151002

Openingstijden: ma - vrij 9:00 - 17:30

Kantoorbezoek uitsluitend op afspraak

Copyright © Constant Vastgoed